Om JM Horses

J.M Horses ApS er et velrenomeret firma, der er drevet af Jan Enghave Mortensen gennem 19 år . Vi har altid 66 heste og ponyer på stald i alle niveauer indenfor spring og dressur.

Vi har helt nye staldfaciliteter fra 2006 med bokse i lyse og venlige omgivelser, ligesom vi også har nyanlagte inden- og udendørs baner i naturskønt område.

Vi køber fortrinsvis vores heste og ponyer i Holland, hvor vi har en fast opkøber med stor erfaring. Vi har handlet i Holland gennem 15 år, og har derfor et seriøst og godt netværk med fuld garanti.

Transport

Transporten af alle vores heste og ponyer foregår fuldt forsvarligt på vores egen transport, hvor der er skillerum mellem alle heste/ponyer, vand og foder ombord og overvågningskamera.

Vi har en bred kundekreds og sælger heste og ponyer både til 1.gangs købere og til dem, der skal være med i sporten på topplan.

Udbyder af heste og ponyer

Vi er ligeledes en seriøs og ansvarlig udbyder af heste og ponyer til rideskoler. Vores kunder får altid en seriøs og fornuftig behandling, og med vores store udvalg kan vi næsten altid matche kundens behov. Der er altid fuld garanti på hest og pony, og der laves altid sundhedsundersøgelse til forsikring inden hesten forlader vores stald.

Vi ligger centralt placeret i Nordjylland med 1 times kørsel til færge og 15 min. kørsel til lufthavn.